T'interessa

Portals

Delegació a Brussel·les

Delegació a Brussel·les

Tal com preveu l'Estatut d'Autonomia, la Comunitat Valenciana disposa d'una Delegació a Brussel·les com a òrgan administratiu de representació, defensa i promoció dels seus interessos multisectorials davant les institucions i òrgans de la Unió Europea.

Per a això, es compta amb una oficina a Brussel·les, on exerceix la seua labor, de manera permanent,  personal de la Fundació Comunitat Valenciana Región Europea(FCVRE, que es troba sota la direcció de la persona titular de la Direcció General de Representació davant la Unió Europea i les Comunitats Autònomes.

 

L'oficina, a més de despatxos per al personal de la FCVRE que desenvolupa de manera contínua la seua labor allí, i per als representants valencians que es desplacen a Brussel·les, compta amb una sala multimèdia per a la celebració de reunions. La sala té capacitat per a 25-30 persones i disposa de connexió a Internet mitjançant WIFI així com de projector.

Si representa a algun organisme o empresa valenciana i desitja reservar aquestes sales per a celebrar una trobada a Brussel·les, emplene el següent formulari

La nostra adreça és: Avenue Edmond Mesens 7 A, 1040.