T'interessa

Noticias

Ves enrere La Generalitat convoca ajudes per a realitzar activitats de difusió i formació en matèria de la Unió Europea i d’acció exterior

La Generalitat convoca ajudes per a realitzar activitats de difusió i formació en matèria de la Unió Europea i d’acció exterior

  • La Generalitat destina a aquestes subvencions un total de 72.500 euros
  • El termini de sol·licitud comença aquest dimarts, 4 d’abril, i conclou el pròxim 3 de maig

La Generalitat ha publicat aquest dilluns en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la convocatòria de subvencions per a realitzar activitats de difusió i formació en matèria de la Unió Europea i d’acció exterior per a l’any 2023.

L’objectiu d’aquestes ajudes, a les quals la Generalitat destina un total de 72.500 euros, és la divulgació de coneixements relatius a la Unió Europea, la participació ciutadana a la Unió Europea i qualsevol altre aspecte relacionat directament amb la Unió Europea o amb l’acció exterior de la Comunitat Valenciana, tant respecte de països de fora de la Unió Europea com d’organismes internacionals.

Les subvencions, dirigides a entitats públiques, cooperatives, associacions i altres entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes, es podran sol·licitar de manera telemàtica a partir del pròxim dimarts, 4 d’abril, fins al 3 de maig en la seu electrònica de la Generalitat.

Per a l’exercici actual s’han considerat prioritàries les temàtiques relacionades amb el Pacte Verd Europeu, la participació de les regions a la Unió Europea, els fons Next Generation EU, Europa adaptada a l’era digital, el desenvolupament del pilar europeu de drets socials, l’any europeu de les competències/capacitats, les eleccions al Parlament Europeu i la participació ciutadana a la Unió Europea.

Per a això, es concediran entre 1.500 i 9.000 euros per sol·licitud, en funció de les despeses subvencionables, i les activitats que se subvencionen hauran d’executar-se al territori de la Comunitat Valenciana. A més, cada activitat es desenvoluparà de manera presencial, sense perjudici de la seua difusió en línia.

Cada entitat sol·licitant pot presentar més d’una sol·licitud, tantes com activitats o projectes per als quals sol·licite subvenció. Per a més informació, es pot consultar el DOGV.