Organismos

Portales

Novedades

Relaciones con la UE y el Estado

Atrás La primera convocatòria cada vegada més prop: nova ferramenta de busca de socis i d'idees de projecte.

La primera convocatòria cada vegada més prop: nova ferramenta de busca de socis i d'idees de projecte.

Si busques socis interessats a cooperar en àmbits tan diversos com l'emprendimiento, el desenvolupament de Pimes, la innovació i transferència tecnològica, la lluita contra la pobresa o la sostenibilitat ambiental, unix-te a la nova plataforma del Programa!

Per a la primera convocatòria que es llançarà a finals de l'any, la preparació és clau. Per tant, t'invitem a utilitzar una ferramenta que et facilitarà l'establiment de consorcis i el desenvolupament de projectes de qualitat.

 Ferramenta de busca de socis i d'idees de projecte

http://www.enpicbcmed.eu/enicbcmed-2014-2020/project-ideas-and-partner-search

 

Sobre la primera convocatòria

El Comité de Seguiment Conjunt va acordar el passat 9 i 10 de març el llançament de la primera convocatòria del programa ENI CBC MED a finals d'enguany subjecta a la firma dels acords de finançament entre la Comissió Europea i els països socis del  Mediterrani.

La convocatòria se centrarà en projectes estàndard i estarà dirigida a tots els objectius temàtics així com a les 11 prioritats del programa. El pressupost assignat és de 84,6 milions d'euros.

Si vols consultar el Programa Operatiu ENI CBC MED 2014-2020 aprovat per la Comissió Europea el passat 17 de desembre del 2015, fes click en este enllaç.

http://www.enpicbcmed.eu/sites/default/files/jop_eni_cbc_med_2014-2020_adopted_modified_financial_tables_19.12.2015.pdf