Organismos

Portales

Novedades

Representación ante la Unión Europea y las Comunidades Autónomas

Atrás La Generalitat difunde en una microsite información sobre ayudas europeas dirigidas a las asociaciones

La Generalitat difunde en una microsite información sobre ayudas europeas dirigidas a las asociaciones

 

 La web de la Conselleria de Presidència i Agricultura compta amb una microsite per mitjà de la qual les associacions de la Comunitat Valenciana poden accedir a informació relativa als programes que du a terme la Unió Europea per a impulsar l'associacionisme. 

 D'esta manera, en la web de la Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, dins de la Direcció General de Transparència i Participació Ciutadana, les entitats poden consultar el microlloc web "Europa i l'associacionisme" (www.vicepresidencia.gva.es/web/dg-participacion-ciudadana/europa), on figura informació relativa als programes i ajudes que la Unió Europea destina a les associacions.
La directora general de Transparència i Participació Ciutadana, María Barrios, ha indicat que l'objectiu és prestar a les associacions tota l'ajuda possible perquè accedisquen a les diferents subvencions que proporciona la UE per a este tipus de col·lectius, ja que, moltes vegades, desconeixen les ajudes que existixen o com sol·licitar-les.
En este sentit, Barrios ha assenyalat que en este apartat "les associacions poden consultar tres programes europeus que estan vigents en estos moments: Europa amb els ciutadans; Fons d'ajuda europea per a les persones més desfavorides i Programa Europa per als ciutadans per al període 2014-2020".
A més es duran a terme diverses xarrades informatives en els municipis.
La directora de Transparència i Participació Ciutadana ha recordat també que, junt amb el microlloc web, la direcció general, en col·laboració amb la Direcció General de Projectes i Fons Europeus, dependent de la Conselleria d'Hisenda i Administració Pública, i diferents ajuntaments de la Comunitat, ha organitzat jornades informatives per a assessorar les associacions sobretot allò que relacionat amb la Unió Europea.
Les xarrades informatives "Què pot fer Europa per la teua associació?" s'han desenrotllat en huit localitats de la Comunitat: València, Castelló, Torrevieja, Benissa, Dénia, Gandia, Calp i l'Olleria.