T'interessa

Novetats i notícies

Ves enrere Herick Campos destaca el suport de Turisme CV a Dénia per a impulsar la gastronomia com a “element diferenciador de la destinació”

Herick Campos destaca el suport de Turisme CV a Dénia per a impulsar la gastronomia com a “element diferenciador de la destinació”

  • El director general de Turisme ha assistit a l'XI Concurs Internacional de Cuina Creativa de Dénia

El director general de Turisme, Herick Campos, ha destacat el suport que Turisme Comunitat Valenciana ofereix a Dénia per a impulsar la gastronomia com a “element diferenciador de la destinació”.

Així s’ha pronunciat Herick Campos en l’XI Concurs Internacional de Cuina Creativa de Dénia, una cita de referència en el calendari gastronòmic nacional, que reuneix xefs consagrats i cuiners en auge per a retre homenatge a un dels productes gurmet més preats del món.

El director general de Turisme ha recalcat que en el concurs “també participen alumnes del CdT de Dénia”, i ha recordat que Dénia “és focus de formació, focus d’investigació en gastronomia i seu del projecte universitari Gasterra”.

Campos també ha remarcat que “aquest concurs no és un esdeveniment aïllat”, sinó que “correspon a una cogovernança entre l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Marina Alta i l’Ajuntament de Dénia, amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana”.

A més, ha destacat el gran treball que s’ha fet des de l’Ajuntament de Dénia i des del sector turístic de la localitat “per a diferenciar-se de la resta de destinacions a través de la gastronomia”. En aquesta línia, ha assenyalat que, gràcies a l’esforç realitzat, “compta amb tres milions d’euros de fons europeus Next Generation per a diferenciar tota la destinació al voltant de la gastronomia”.

Herick Campos també ha recordat que des de Turisme “donem suport, i col·loquem en l’agenda, a la diferenciació de Dénia” a través de la gastronomia, amb esdeveniments com el D*na Festival, “en el qual col·laborem a través d’un conveni de 250.000 euros en 2023”.

Finalment, ha agraït a l’organització de l’XI Concurs Internacional de Cuina Creativa de Dénia, i als participants, “el talent de portar al plat el nostre producte de quilòmetre zero tan destacat com és la gamba roja de Dénia”.