Visualització de contingut web

Presentació

La Llei 15/2018, de 7 de juliol, de turisme, oci i hospitalitat de la Comunitat Valenciana, ens mostra la realitat turística de la nostra comunitat. Aquesta norma està dirigida a la creació d'un model turístic propi del segle XXI, sostenible, competitiu i de qualitat.

A conseqüència d'això, s'estan desenvolupant nous procediments administratius, que permetran als professionals del turisme incrementar la quantitat i qualitat dels productes i serveis turístics tenint en compte, a més, que la cooperació i participació dels agents locals en un nou model de governança o l'ús de les tecnologies de la informació i de les xarxes socials, compten amb un singular protagonisme actualment.

La Direcció General de Turisme, amb aquesta nova pàgina web, vol facilitar a tots els agents del sector turístic, la gestió dels tràmits dels diferents procediments, per a aconseguir una major agilitat i transparència. Aquesta pàgina serà revisada i actualitzada permanentment, per a mantindre informats els seus usuaris de les modificacions i novetats administratives.

 

Herick Campos Arteseros

Director General de Turisme