Noticias

Ves enrere Sanitat inicia les obres per a la instal·lació d’un nou TAC a l’Hospital General de Requena

Sanitat inicia les obres per a la instal·lació d’un nou TAC a l’Hospital General de Requena

  • Està previst que les obres concloguen a la fi de juliol perquè el TAC es puga posar en funcionament durant el mes d’agost
  • Es tracta d’un equip de tomografia computada tipus 2 valorat en 577.170 euros
  • Les obres per instal·lar-lo suposen una inversió de 30.000 euros

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat les obres per a la instal·lació del nou TAC de l’Hospital General de Requena, que es realitzaran durant el mes de juliol amb l’objectiu que el mes d’agost entre en funcionament l’equip nou.

L’adquisició d’aquest equip de tomografia computada tipus 2 V4, valorat en 577.177 euros, s’emmarca en els projectes finançats amb fons de recuperació Next Generation EU —Mecanisme de recuperació i resiliència— per a la inversió en equips d’alta tecnologia del Pla Inveat.

Així mateix, Sanitat ha realitzat una inversió de 30.000 euros per a dur a terme les obres necessàries a l’hospital de Requena que permeten la instal·lació del nou TAC. En aquest sentit, durant les obres, i fins que es pose en funcionament el nou equip, les proves que es necessiten es realitzaran a l’Hospital General Universitari de València.

L’adquisició d’aquest equipament d’alta tecnologia permetrà oferir als pacients del Departament de Salut de Requena una millor atenció sanitària, ja que el nou TAC suposarà una millora en la capacitat diagnòstica amb un índex d’irradiació inferior.