T'interessa

Noticias

Ves enrere La Generalitat amplia el termini per a sol·licitar les ajudes del Bo Digital fins al 7 de setembre

La Generalitat amplia el termini per a sol·licitar les ajudes del Bo Digital fins al 7 de setembre

  • L’ajuda consisteix en una bonificació d’un màxim de 240 euros en la factura de serveis d’Internet
  • El Bo Digital està destinat a facilitar l’accés a Internet a famílies i col·lectius vulnerables

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la resolució per la qual amplia, fins al pròxim 7 de setembre, el termini de presentació de sol·licituds per a la concessió d’ajudes destinades a facilitar l’accés als serveis d’Internet a famílies i col·lectius vulnerables de la Comunitat Valenciana.

El programa, dotat amb més de 3 milions d’euros procedents dels Fons Next Generation EU, està destinat a finançar la contractació de nous serveis de connexió a banda ampla o a l’increment de velocitat dels serveis d’accés a Internet que ja estan contractats, amb l’objectiu d’assolir la connectivitat digital del 100 % de la població valenciana.

L’ajuda consisteix en una bonificació mensual de 20 euros sobre l’import final de la factura emesa per l’empresa subministradora dels serveis d’Internet, que arriba a un total de 240 euros repartits en 12 mensualitats.

Les persones interessades han de sol·licitar el servei per a l’habitatge habitual on resideixen i estar empadronades en un municipi de la Comunitat Valenciana. A més, han de ser persones titulars o beneficiàries de la renda valenciana d’inclusió o de l’ingrés mínim vital.

Les sol·licituds es poden presentar telemàticament a través de la Seu Electrònica de la Generalitat en aquest enllaç, o bé, presencialment, omplint el formulari de sol·licitud i presentant-lo a les oficines assistencials en matèria de registre, els ajuntaments amb finestreta única, les oficines PROP, les oficines de Correus o el Registre de la Conselleria d’Innovació.

El formulari de sol·licitud anirà acompanyat de fotocòpia de DNI o NIE, certificat o volant d’empadronament col·lectiu i justificant de la resolució definitiva d’haver sigut reconeguda com a persona titular o beneficiària de la renda valenciana d’inclusió o de la prestació de l’ingrés mínim vital.

Per a qualsevol dubte o consulta, està disponible el telèfon +34 960 99 25 95 (de 9.00 a 15.00 hores) o es pot enviar un correu electrònic a l’adreça bono_digital@gva.es.