T'interessa

Noticias

Ves enrere La Conselleria de Justícia ultima la digitalització dels registres civils de la Comunitat Valenciana

La Conselleria de Justícia ultima la digitalització dels registres civils de la Comunitat Valenciana

  • El projecte té un pressupost de 4,9 milions d’euros, un termini d’execució de dos anys i es finança amb fons europeus Next Generation

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ultima el projecte per a digitalitzar, assignar i enregistrar metadades, així com integrar-les, en el sistema general de consulta d’informació Inforeg dels llibres dels registres civils de la Comunitat Valenciana, tant els situats als caps de partit judicial com als jutjats de pau.

El projecte, que ara mateix està en la fase de valoració d’ofertes per part de les empreses interessades, té un pressupost de 4,9 milions d’euros i està emmarcat en el Pla de recuperació, transformació i resiliència i finançat amb els fons europeus Next Generation.

El nou sistema s’implantarà al llarg dels pròxims dos anys i està previst que s’adjudique el contracte a la fi d’aquest mes de juny.

La informació que es digitalitzarà correspon a les quatre seccions en les quals es divideix cada registre civil, és a dir, naixements, matrimonis, defuncions, i tuteles i representacions legals. El procés de bolcat de dades es farà en ordre cronològic invers, és a dir, des dels més nous fins als més antics.