T'interessa

Noticias

Ves enrere Justícia instal·la 61 panells fotovoltaics per a autoconsum a la seu judicial de Picassent

Justícia instal·la 61 panells fotovoltaics per a autoconsum a la seu judicial de Picassent

  • Els panells, amb una potència total de 27,45 kWp, estalviaran aproximadament el 25 % d’energia elèctrica a l’edifici

La Conselleria de Justícia i Interior ha iniciat la instal·lació de 61 panells fotovoltaics per a autoconsum de la seu judicial de Picassent. La instal·lació, amb una inversió de 32.681 euros, està previst que finalitze al setembre.

Els panells, amb una potència total de 27,45 kWp, estalviaran aproximadament el 25 % d’energia elèctrica a l’edifici. En les hores del dia de producció solar, l’energia elèctrica generada pels panells fotovoltaics suplirà part de l’energia del subministrament elèctric convencional i com s’aprofita la major part de l’energia generada per a autoconsum, a penes hi ha excedents.

Les obres inclouen el monitoratge de les plantes per a visualitzar en temps real, des d’una pàgina web, la producció d’energia, els consums totals de l’edifici i l’estat de les instal·lacions, i també la instal·lació d’una pantalla de televisió en l’accés dels edificis on es podrà visualitzar la generació d’energia en temps real i l’estalvi d’emissions de CO₂.

Seguint amb l’objectiu de la Conselleria de Justícia i Interior de millora de l’eficiència energètica de les seus judicials, s’estan fent les obres d’instal·lació fotovoltaica per a autoconsum a les seus judicials de Picassent, Catarroja, Moncada i Carlet. Aquestes instal·lacions s’han dissenyat aprofitant tota la superfície disponible en la coberta no afectada per ombres d’altres instal·lacions o edificis, i amb panells fotovoltaics d’última generació.

Aquestes obres estan subvencionades per fons europeus Next Generation i tramitades a través de l’Ivace.