T'interessa

Noticias

Ves enrere Justícia finalitza la instal·lació de 61 panells fotovoltaics per a autoconsum a la seu judicial de Carlet

Justícia finalitza la instal·lació de 61 panells fotovoltaics per a autoconsum a la seu judicial de Carlet

  • Els panells, amb una potència total de 27,45 kWp, estalviaran aproximadament el 25 % d'energia elèctrica a l'edifici

La Conselleria de Justícia i Interior ha finalitzat la instal·lació de 61 panells fotovoltaics per a autoconsum de la seu judicial de Carlet. La instal·lació ha suposat una inversió de 40.884,69 euros.

Els panells, amb una potència total de 27,45 kWp estalviaran aproximadament el 25 % d’energia elèctrica a l’edifici. En les hores del dia de producció solar, l’energia elèctrica generada pels panells fotovoltaics suplirà part de l’energia del subministrament elèctric convencional, i com s’aprofita la major part de l’energia generada per a autoconsum a penes hi ha excedents.

Les obres inclouen el monitoratge de les plantes per a visualitzar en temps real, des d’una pàgina web, la producció d’energia, els consums totals de l’edifici i l’estat de les instal·lacions, i també la instal·lació d’una pantalla de televisió en l’accés dels edificis on es podrà visualitzar la generació d’energia en temps real i l’estalvi d’emissions de CO₂.

Estes instal·lacions s’han dissenyat aprofitant tota la superfície disponible en la coberta, no afectada per ombres d’altres instal·lacions o edificis i amb panells fotovoltaics d’última generació.

Esta actuació està subvencionada per fons europeus Next Generation, tramitats a través de l’Ivace.