T'interessa

Noticias

Ves enrere Francesc Colomer es reuneix a Madrid amb el secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés

Francesc Colomer es reuneix a Madrid amb el secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés

  •  Entre els temes que hi han tractat, destaca els fons NextGeneration 2022, dels quals s'espera que "siguen un element de transformació del sector"
  • A més, han acordat treballar de manera compartida les premisses de la plataforma de destinacions turístiques intel·ligents, que se situarà a Benidorm

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha mantingut aquest dimarts a Madrid una trobada de treball amb el secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés, que ha mostrat bona predisposició a avançar en tots els temes que han tractat que afecten la política turística de la Comunitat Valenciana.

Segons Colomer, "el motiu d'aquesta reunió ha sigut avançar en la línia de treball i cooperació en matèria turística entre les dues administracions".

D'aquesta manera, el responsable de Turisme Comunitat Valenciana ha explicat que "hem repassat el programa de transformació en els fons NextGeneration, tant el que ha sigut la primera convocatòria com les previsions generals per a 2022".

Així, durant la reunió, han comprovat i han compartit idees, observacions i han coincidit, segons Colomer, en "la importància d'aquest projecte perquè siga un element de transformació del sector, d'acord amb els valors de la sostenibilitat i la transformació digital", ha afegit.

Així mateix, Francesc Colomer i el secretari d'Estat han posat sobre la taula la importància de la plataforma de destinacions turístiques intel·ligents, que se situarà a Benidorm. En aquesta línia, han acordat treballar d'una manera compartida i associativa les premisses d'aquest centre, que està en període de definició i disseny.

Colomer ha explicat que, durant la reunió, també han abordat la importància del programa CreaTurisme, d'experiències turístiques de producte, "on la Comunitat Valenciana ha estat treballant els últims anys molt intensament a partir de la convicció que el producte és el que ens identifica i ens fa ser competitius".

Per part seua, el secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés, ha reconegut "el lideratge de la Comunitat Valenciana en matèria d'innovació i digitalització turística", i ha destacat el treball que s'ha fet per a assolir això.

Finalment, cal assenyalar que, durant la trobada, també s'ha planificat una visita futura del secretari d'Estat de Turisme a la Comunitat Valenciana.