T'interessa

Noticias

Ves enrere El secretari autonòmic d'Habitatge visita les obres de finalització de l'edifici de 184 habitatges de la Torre

El secretari autonòmic d'Habitatge visita les obres de finalització de l'edifici de 184 habitatges de la Torre

  • Una mitjana de 150 persones ha participat a ple rendiment en l'execució de l'obra per a accelerar els treballs de construcció
  • Sebastián Fernández afirma que "la prioritat del president Mazón és reactivar i culminar els projectes que incrementen el parc públic d'habitatge”

El secretari autonòmic d'Habitatge, Sebastián Fernández, ha visitat les obres de finalització de l'edifici de 184 habitatges protegits que es destinaran a lloguer, situat a la parcel·la R-03 del sector la Torre de València.

En la visita, les obres dels quals han sigut executades a través de l'Entitat Valenciana d´Habitatge i Sòl (Evha), ha estat acompanyat per la directora general d'Habitatge, Ana Isabel Caballer; el nou director de l'EVha, Ernesto Fernández; l'alcalde pedani de la Torre, Rafael Arnal; tècnics de l'entitat, així com responsables del projecte MCBAD Arquitectes i l'empresa constructora Dragados.

Sebastián Fernández ha comprovat el bon ritme en què es desenvolupen les obres, que tenen un termini d'execució de 24 mesos. Durant l'execució hi han treballat una mitjana de 150 persones a ple rendiment per a accelerar els treballs de construcció i complir els terminis establits.

Així mateix, el secretari autonòmic ha afirmat que "la prioritat del president Mazón és reactivar i culminar projectes que, com aquest, incrementen el parc públic d'habitatge de la Generalitat”.

Durant el recorregut per l'edifici han visitat un pis pilot, un habitatge adaptat 100 % a la normativa d'accessibilitat i la planta quarta, on es troben els espais comuns.

Així mateix, cal destacar que es tracta d'habitatges equipats i condicionats per a adaptar-se a les condicions climàtiques, complint la normativa actual.

L'edifici consta de dos volums, un de 21 plantes i un altre de 15 sobre un sòcol de quatre. El projecte conté habitatges d'1, 2, 3 i 4 dormitoris, així com 8 habitatges accessibles. Tots disposen de terrassa.

En la quarta planta, sobre el cos central, hi haurà una terrassa accessible com a entorn col·lectiu per als residents i un local comunitari, als quals es podrà accedir des dels quatre vestíbuls.

Es tracta d'una actuació d'edificació promoguda per la Generalitat que s'acull als fons europeus. Del total de la inversió, pròxima als 23.500.000 euros, aproximadament 8,5 milions corresponen als Next Generation i els 15 milions restants, a la Generalitat.