Visualització de contingut web

Marc financer plurianual 2021-2027

Quan parlàvem dels fons extraordinaris Next Generation EU, assenyalàvem que al costat d'ells havíem de tindre en compte, els fons del pròxim Marc Financer Plurianual 2021-2027, dotats amb un import de 1,074 bilions d'euros (a preus constants de 2018).

Juntament amb  el Instrument de Recuperació Next Generation EU, el pressupost permetrà a la UE aportar un finançament sense precedents de 1,8 bilions d'euros en els pròxims anys per a sustentar la recuperació de la pandèmia de COVID-19 i les prioritats a llarg termini de la UE en diferents àmbits d'actuació.

El pròxim pressupost a llarg termini abastarà set àmbits de despesa i proporcionarà el marc per al finançament de quasi quaranta programes de despesa de la UE en els pròxims set anys.

En 2021-2027, en el seu esforç per facilitar la gestió dels fons, la UE vol reduir el nombre de programes. A continuació, es relacionen aquells programes que es posaran en marxa a partir de l'1 de gener de 2021 en els quals poden participar les regions.

Programes

Pots accedir a més informació de cadascun dels programes citats, situant el teu cursor sobre el programa que t'interesse.

*NOTA: Atés que els reglaments d'alguns dels programes explicats a continuació es troben en fase d'aprovació, algunes dades relatives al pressupost i la seua distribució per eixos podrien patir modificacions i/o no ser els definitius.

 

Documents i enllaços d'interés