Visualització de contingut web

Convocatòria d'ajudes Next Generation EU

Els fons europeus del programa Next Generation EU s'executaran a través de licitacions de contractes publics, subvencions i ajudes dels diferents ministeris, comunitats autònomes i en alguns casos, ajuntaments. Així mateix, està previst que s'incremente significativament l'ús de les eines de col·laboració públic-privada actualment existents.

A partir del segon trimestre de 2021 i almenys fins al final de 2023, les diferents administracions publicaran convocatòries de concursos públics, subvencions i ajudes orientades a complir amb els objectius del pla.

Les empreses, les pymes, els centres d'investigació i formació, la societat civil, podran beneficiar-se dels fons a través de les convocatòries que publiquen tant ministeris com Comunitats Autónomes i Entitas Locals, depenent de les seues competències.

En l'apartat de la Comunitat Valenciana podràs consultar les diferents convocatòries d'ajudes que fins a l'actualitat s'han publicat per part de l'Administració de la Generalitat i de les entitats del seu sector públic instrumental que són finançades pels fons Next Generation, fonamentalment del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Pla Espanya Pot.

Tambè et donem informació sobre les convocatòries d'ajudes, finançades amb fons europeus, gestionades directament pel Govern d'Espanya o per la Unió Europea.