T'interessa

Portals

Enllaços

.

 

novetats

Ves enrere UNA DELEGACIÓ VALENCIANA REPRESENTA ELS INTERESSOS DE LA COMUNITAT EN LA CONFERÈNCIA DE LES REGIONS PERIFÈRIQUES MARÍTIMES

UNA DELEGACIÓ VALENCIANA REPRESENTA ELS INTERESSOS DE LA COMUNITAT EN LA CONFERÈNCIA DE LES REGIONS PERIFÈRIQUES MARÍTIMES

Una delegació d'alts càrrecs de la Generalitat participa aquests dies en la Conferència de les Regions Perifèriques Marítimes (CRPM) per a defendre els interessos del territori.

En concret, aquest dimecres ha intervingut la directora general de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat, Donaria Terrádez, qui ha participat en els grups de treball i en el buró polític de la comissió. Respecte d'això, Terrádez ha destacat "la importància de posicionar els interessos de la Comunitat Valenciana en matèries tan rellevants com són la xarxa de transports, el turisme sostenible i la gestió de les migracions".

De la mateixa manera, està previst que aquest dijous intervinguen la directora general de Turisme, Raquel Huete, i la directora general d'Inclusió Social, Inmaculada Carda. La participació de Huete versarà sobre el turisme marítim sostenible i, la de Carda, sobre la gestió de les migracions.

La CRPM és una organització formada per 160 regions pertanyents a 25 estats diferents, siguen o no membres de la Unió Europea. L'entitat representa a més de 200 milions de persones i el seu principal objectiu és defendre el desenrotllament de les regions que la conformen respecte de les polítiques del centre d'Europa.

En l'actualitat, la Comunitat Valenciana forma part d'una de les subcomissions de la CRPM, la Comissió Intermediterrània. El dit comité està constituït per un total de 40 regions de nou països diferents.