T'interessa

Portals

Enllaços

.

 

novetats

Ves enrere NOVA CONVOCATÒRIA DEL PROGRAMA D'OCUPACIÓ ENI CBC MED

NOVA CONVOCATÒRIA DEL PROGRAMA D'OCUPACIÓ ENI CBC MED

La Direcció General de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat, adscrita a la Presidència de la Generalitat Valenciana informa que s'ha publicat la segona convocatòria del Programa europeu ENI CBC MED per a finançar projectes estratègics.

Esta convocatòria, finançada per la Unió Europea, es va obrir el passat 21 de març 2019 i continuarà activa fins al pròxim 3 de juliol 2019. La iniciativa va dirigida a entitats públiques i privades de 14 països (Algèria, Xipre, Egipte, Espanya, França, Grècia, Itàlia, Israel, Jordània, Líban, Malta, Palestina, Portugal i Tunis). El pressupost per a esta convocatòria ascendix a 68.5 milions d'euros.

Els projectes que es presenten hauran de tindre un cost comprés entre 2,5 i 4 milions d'euros i, a més, versaran sobre qualsevol de les 7 prioritats d'inversió i els 4 objectius temàtics identificats pel programa: desenvolupament socioeconòmic; suport a l'educació, investigació, innovació i desenvolupament tecnològic; inclusió social i lluita contra la pobresa; i, finalment, protecció del medi ambient i canvi climàtic.

La Presidència de la Generalitat, que acull l'Antena del programa ENI CBC Med per al Mediterrani occidental, recolzarà als sol·licitants, mitjançant la Direcció General de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat, durant el procés de presentació de projectes. Així mateix, els assistirà en la busca de socis afins en els altres països elegibles del programa.

S'organitzarà una jornada d'informació a València dimarts que ve 7 de maig 2019. Es recomana consultar la pàgina web del Programa per a inscriure's la jornada.

Per a més informació sobre el programa ENI CBC MED i la convocatòria: http://enicbcmed.eu

No dubte a contactar amb l'Antena del programa a València:

Vincent Ernoux, 963868173, ernoux_vina@gva.es

Joumana Sweiss, 963868172, sweiss_jou@gva.es