T'interessa

Portals

Enllaços

.

 

novetats

Ves enrere LA GENERALITAT BECA JOVES VALENCIANS PER A MILLORAR LA SEUA FORMACIÓ EN RELACIONS INTERNACIONALS

LA GENERALITAT BECA JOVES VALENCIANS PER A MILLORAR LA SEUA FORMACIÓ EN RELACIONS INTERNACIONALS

Les beques concedides per la Generalitat per a cursar estudis de postgrau al Col·legi d'Europa faciliten la participació de l'alumnat valencià en estudis europeus.  Una d'aquestes ajudes ha permés l'estudiant Ana Soria Rebollo, superar amb èxit el Màster 2018-2019,  promoció Manuel Marín, en Dret de la Unió Europea, al Col·legi d'Europa, al Campus de Bruges (Bèlgica).

Ana Soria, que ha sigut rebuda per la directora general de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat, Daría Terradez Salóm, i tècnics d'aquesta direcció general, ha defensat la memòria que ha elaborat després del seu pas pel màster.

La directora general ha explicat que aquestes beques que atorga la direcció general de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat "no solament garanteixen que els estudiants puguen accedir a un màster de tant prestigi com el del Col·legi d'Europa, sinó que a més formen als futurs 'ambaixadors' de la Comunitat Valenciana", la qual cosa els permetrà més endavant aplicar "els seus coneixements per a millorar la nostra Comunitat", amb "l'esperit europeu" del que están imbuïts "els estudiants egressats del Col·legi d'Europa."