T'interessa

Portals

Enllaços

.

 

novetats

Ves enrere La DELEGACIÓ DEL CONSELL PER A LA UNIÓ EUROPEA Y RELACIONS EXTERNES PARTICIPA EN LA CELEBRACIÓ DEL DIA D'EUROPA AL PALU DE LA GENERALITAT .

La DELEGACIÓ DEL CONSELL PER A LA UNIÓ EUROPEA Y RELACIONS EXTERNES PARTICIPA EN LA CELEBRACIÓ DEL DIA D'EUROPA AL PALU DE LA GENERALITAT .

9 de Maig, Dia d' Europa

Com cada 9 de maig, la Generalitat celebra el Dia d'Europa, commemorant la pau i la unitat del continent. La data és l'aniversari de la històrica declaració de Schuman. En un discurs pronunciat a París en 1950, el ministre francés d'Afers exteriors, Robert Schuman, va exposar la seua idea d'una nova forma de cooperació política que fera impensable un conflicte bèl·lic entre les nacions europees.

L'acte serà presidit pel Molt Honorable President de la Generalitat, i comptarà amb la presència del Delegat del Consell per a la Unió Europea i relacions externes i de la Directora general de relacions amb la unió Europea i l'Estat, així com destacats representants institucionals. Els convidats especials en aquesta ocasió seran Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu, que ens explicaran el seu paper com a tals i les seues aportacions al programa.

Es projectarà el vídeo del Parlament Europeu "Choose your future" i s'interpretarà l'himne d'Europa

 

Pots accedir a la nota de premsa i al video de la notícia en el següent enllaç: VIDEO DE LA NOTÍCIA