.

 

novetats

Ves enrere La delegació de la Generalitat a Brussel.les rebre als joves de Bétera que participen en el projecte Work-on

La delegació de la Generalitat a Brussel.les rebre als joves de Bétera que participen en el projecte Work-on

La delegació de la Comunitat Valenciana a Brussel·les ha rebut la visita d'un grup de joves de Bétera que participen en el projecte Work-On, l'objectiu del qual és actuar com a plataforma per a la difusió de programes de formació, mobilitat europea i especialització professional.

La directora general de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat, Daría Terrádez, els ha donat la benvinguda de manera virtual i, a continuació, s'han reunit amb l'equip de tècnics de la Generalitat a Brussel·les per a conéixer de primera mà la seua experiència en la promoció i defensa dels interessos de la Comunitat Valenciana a la Unió Europea. 

Daría Terrádez ha assenyalat que amb aquestes iniciatives “fomentem al màxim la consciència de ciutadania europea” i ha destacat la importància de “difondre les oportunitats que ofereix la UE entre els nostres joves, així com transmetre'ls els valors essencials del projecte europeu: la dignitat humana, la llibertat, la democràcia, la igualtat, l'estat de dret i els drets humans”. 

Durant la jornada, a la qual també ha assistit l'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio, també s'ha abordat la dimensió regional i la participació autonòmica en les polítiques europees, els valors fonamentals de la Unió Europea i les seues prioritats legislatives per a enguany. 

En el projecte Work-On, que lidera l'Ajuntament de Bétera i està cofinançat amb fons europeus, participen més de 400 joves dels municipis de Bétera, Lourinhã (Portugal) i Brussel·les.