T'interessa

Portals

Enllaços

.

 

novetats

Ves enrere JORNADA INFORMATIVA SOBRE LA CONVOCATÒRIA DE l'INSTRUMENT EUROPEU VEÏNAT. CASTELLÓ 21 DE SETEMBRE

JORNADA INFORMATIVA SOBRE LA CONVOCATÒRIA DE l'INSTRUMENT EUROPEU VEÏNAT. CASTELLÓ 21 DE SETEMBRE

L'Antena de València per al programa Instrument Europeu de Veïnat – Conca Mediterrània (ENI CBC Med, en les seues sigles en anglés) en col·laboració amb la Universitat Jaume I, organitza una jornada informativa per a presentar la primera convocatòria per a projectes estàndards dijous que ve 21 de setembre 2017 de 10 fins a les 13.15 en la Sala de Premsa, planta 0, Edifici de Rectorat del Campus de la Universitat Jaume I a Castelló.

 

Esta convocatòria, finançada per la Unió Europea, es va obrir el passat 18 de juliol i continuarà activa fins al pròxim 9 de novembre 2017. La iniciativa va dirigida a entitats públiques i privades de 13 països (Xipre, Egipte, Espanya, França, Grècia, Itàlia, Israel, Jordània, Líban, Malta, Palestina, Portugal i Tunis). El pressupost per a esta convocatòria ascendix a 84,6 milions d'euros.

 

Els projectes que es presenten hauran de tindre un cost comprés entre 1 i 3,5 milions d'euros i, a més, versaran sobre qualsevol de les 11 prioritats d'inversió i els 4 objectius temàtics identificats pel programa: desenrotllament socioeconòmic; suport a l'educació, investigació, innovació i desenrotllament tecnològic; inclusió social i lluita contra la pobresa; i, finalment, protecció del medi ambient i canvi climàtic.

 

Informació PROGRAMA i INSCRIPCIÓ