.

 

novetats

Ves enrere Joan Calabuig rep a l'alumnat de la Secció de Secundària d'Alpuente, triada millor escola ambaixadora de la Unió Europea a Espanya

Joan Calabuig rep a l'alumnat de la Secció de Secundària d'Alpuente, triada millor escola ambaixadora de la Unió Europea a Espanya

El secretari autonòmic per a la Unió Europea i Relacions Externes, Joan Calabuig, ha rebut a la Secció de Secundària d'Alpuente, triada recentment pel Parlament Europeu, entre 114 centres espanyols, com la millor escola ambaixadora de la Unió Europea a Espanya.

Després de rebre aquest reconeixement, l'alumnat de 4a d'ESO ha tingut l'oportunitat de visitar Estrasburg, on han conegut la seu del Parlament Europeu i s'han reunit amb les millors escoles ambaixadores de tota la Unió Europea.

Durant la trobada que han mantingut amb Joan Calabuig, els alumnes i alumnes de centre han recorregut les instal·lacions de les oficines de Europe Direct Comunitat Valenciana. Així mateix, han intercanviat les seues experiències en formar part d'aquest programa educatiu que els ha permès acostar-se i conéixer la Unió Europea i les seues institucions més emblemàtiques.