T'interessa

Portals

Enllaços

.

 

novetats

Ves enrere El patronat de la Fundació Comunitat Valenciana-Regió Europea ha aprovat els comptes anuals i la memòria d'actividades de 2023

El patronat de la Fundació Comunitat Valenciana-Regió Europea ha aprovat els comptes anuals i la memòria d'actividades de 2023

València.

El patronat de la Fundació Comunitat Valenciana-Regió Europea ha aprovat els comptes anuals i la memòria d'activitats de 2023, durant la reunió mantinguda en el Palau de la Generalitat.

Durant la trobada, s'ha adonat dels convenis subscrits durant 2024 i s'han atorgat poders al secretari de l'entitat, Pablo Broseta, per a la firma de nous acords de col·laboració; entre altres assumptes.

A la reunió, presidida pel vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera, han assistit membres del Consell al costat d'altres autoritats i representants de la societat civil que integren el patronat.
 
Objectiu de la fundació

La Fundació Comunitat Valenciana - Regió Europea és una entitat sense ànim de lucre la missió del qual és defendre, representar i promoure els interessos de la Comunitat Valenciana, les seues institucions, empreses, col·lectius i ciutadans davant la Unió Europea.

La fi de la fundació és potenciar la participació de la societat valenciana en les polítiques desenvolupades per la Unió Europea i impulsar el coneixement d'estes, així com assistir al Consell en temes europeus.