T'interessa

Portals

Enllaços

.

 

novetats

Ves enrere Comunitat Valenciana, Regió Emprenedora Europea 2015

Comunitat Valenciana, Regió Emprenedora Europea 2015

València 10 de febrer de 2015, el president Fabra, durant la presentació de la Comunitat Valenciana com a Regió Emprenedora Europea 2015 avança noves actuacions per a consolidar el lideratge en emprenedoria de la Comunitat.

En una acte que ha comptat amb la presència del president de la Regió Finlandesa d'Helsinki-Uusima, Sr. Ossi Savolainen, el director general d'Economia i Innovació del Consell de la ciutat de Lisboa, Sr. Paulo Soeiro de Carvalho, el conseller d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació MH Máximo Buch, el MHP de la Generalitat, Alberto Fabra, ha afirmat que les dades demostren que "la Comunitat està a l'avantguarda de l'emprenedoria a Espanya" gràcies al potencial dels nostres empresaris i a l'estratègia d'emprenedoria del Consell que la Unió Europea ha reconegut amb el Premi Regió Europea Emprenedora 2015 (EER).

            Es creen Programes de Formació Universitària per a fomentar el talent emprenedor amb plans de mobilitat internacional, es crea un cens de l'emprenedor i s'augmenten els starts points.

-Destaca els 70M de € que, enguany, es destinen per a impulsar mesures de suport a l'emprenedoria i seguir a l'avantguarda a través del Pla Valencià de l'Emprenedor.

-Afirma que la UE reconeix la política d'emprenedoria del Consell que ha contribuït que la Comunitat lidere l'augment d'empresaris amb 12.400 ocupadors més.

Durant l'acte de llançament de l'EER, el cap del Consell ha destacat que este premi "oferix noves oportunitats per a créixer i compartir experiències" en matèria d'emprenedoria amb altres regions guardonades. De fet, ja s'està treballant per a arribar a acords i poder portar emprenedors i startups a entorns de referència com Hèlsinki i Boston, i per a incorporar a empreses d'altres països al Banc de Patents.

L'acte s'ha desenrotllat a través de dos taules redones en què s'ha parlat de millors "pràctiques en emprenedoria i una vista cap al futur", i en una altra sobre "Emprenedors d'èxit i l'ecosistema europeu", han comptat amb la presidència del Sr. Bert Kuby, cap d'Unitat de Xarxa subsidiària de la Direcció Horitzontal de Polítiques i Xarxes del Comité de les Regions, així com de la Sra. Joanna Drake, directora d'Emprenedoria i Mitjanes i Xicotetes empreses de la Direcció General de Mercat Interior, Indústria Emprenedoria i xicotetes i mitjanes empreses de la Comissió Europea

La clausura de l'acte ha anat a càrrec del secretari autonòmic d'Economia i Ocupació Sr. Fernando Díaz Requena.