T'interessa

Portals

Enllaços

.

 

novetats

Ves enrere COMISSIÓ INTERDEPARTAMENTAL D'ACCIÓ EXTERIOR I RELACIONS AMB LA UE

COMISSIÓ INTERDEPARTAMENTAL D'ACCIÓ EXTERIOR I RELACIONS AMB LA UE

Celebració de la reunió de esta Comissió i presentació del nou web Brexit

Aquest dimarts 12 de febrer s'ha celebrat la reunió de la Comissió Interdepartamental d'Acció Exterior i Relacions amb la Unió Europea a les 10.30 a la Casa dels Bruixes, Delegació del Consell a Alacant, presidida pel President de la Generalitat.

Aquesta Comissió es reuneix amb la finalitat d'exposar i posar en comú la informació de què es disposa en relació sobre la situació de retirada de Regne Unit de la Unió Europea. La Comissió Interdepartamental, amb participació de tots els departaments de la Generalitat  va elaborar en de 2017, l'"Informe d'Impacte de l'eixida del Regne Unit a la Comunitat Valenciana davant el Comité de les Regions".

En aquesta reunió, s'ha procedit a examinar i coordinar, amb la col·laboració de tots els departaments,  les mesures de contingència previstes per la Generalitat, especialment en relació amb l'eventualitat d'un BREXIT sense acord.

En el marc de la nova situació política que suposa el Brexit i davant les incerteses i conseqüències que comporta, es presenta en aquesta reunió la creació d'un nou espai web amb informació actualitzada per a tota la ciutadania, tant particulars com empreses, principalment destinada a aquells que puguen estar afectats directa o indirectament. Aquest lloc web s'alberga dins de la pàgina de Europe Direct, l'oficina d'informació europea de què disposa la Generalitat, i està actiu des de hui 12 de febrer.