texto

A la Comunitat Valenciana s'han produït notícies molt importants per al nostre desenvolupament econòmic, industrial i social. Projectes en construcció com el de la gigafactoria de Volkswagen en Parc Sagunt. Un avanç de dimensions històriques i transformadores, una oportunitat de reindustrialització en el marc de la nova mobilitat sostenible i un canvi en el model econòmic. Aquesta transformació coincideix, a més, amb la recuperació de l'activitat de la Ciutat de la Llum a Alacant.

Amb l'objectiu de posar en valor aquest nou impuls econòmic, de transformació i reforçar els llaços d'unió amb la societat madrilenya, al costat d'un gran nombre d'organitzacions empresarials, socials, i la resta de les institucions valencianes, desenvolupem tota una bateria d'activitats a la ciutat de Madrid en les pròximes setmanes en el que hem denominat “El Mes de la Comunitat Valenciana a Madrid”.

Diverses trobades empresarials de diferents àmbits, activitats de promoció turística, musical i cultural, i, en definitiva, un esforç que posa en valor les immenses possibilitats que la Comunitat ofereix per a construir projectes per al desenvolupament econòmic i social.

Imagines com serà la gigafactoria que canviarà l'automòbil espanyol? I si els set dies de l'any es transformen en una manera de viure, treballant en un territori que és el Mediterrani? La Comunitat Valenciana s'enfoca a partir de la seua capacitat unificadora: és territori de diàlegs i on aqueixa convivència resulta productiva.

Són moltes les veus valencianes que connecten cada dia Madrid. És moment de reunir-les entre si.

Arriba el mes de la Comunitat Valenciana a Madrid.

Al llarg de 12 trobades en 12 llocs diferents.