Notícies

« Ves enrere

Ximo Puig ha visitat l'exposició 'Berlanguiano. Luis García Berlanga (1921-2021)', organitzada per l'Acadèmia de Cinema

Ximo Puig ha visitat l'exposició 'Berlanguiano. Luis García Berlanga (1921-2021)', organitzada per l'Acadèmia de Cinema

- L'exposició es compon de fotografies, audiovisuals d'arxiu, filmografia i objectes singulars del director valencià

 

 

Madrid. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat l'exposició 'Berlanguiano. Luis García Berlanga (1921-2021)', organitzada per l'Acadèmia de Cinema, i que romandrà oberta al públic fins al pròxim 5 de setembre en la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando de Madrid.


Durant la seua visita, el president ha estat acompanyat pel president de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques, Mariano Barroso, així com per la comissària de l'exposició, Esperanza García Claver, i la comissionada de la Generalitat de l'Any Berlanga, l'actriu Rosana Pastor.

L'exposició, organitzada per l'Acadèmia de Cinema en col·laboració amb la Comunitat de Madrid, la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando, Visit València i La Filmoteca Espanyola, es compon de fotografies dels seus rodatges, instantànies de l'autor, guions, esbossos, llibrets que no es van materialitzar i instal·lacions audiovisuals, entre altres elements.

L'any del centenari del seu naixement, l'exposició pretén rendir un homenatge a la trajectòria cinematogràfica del cineasta i mostrar instants de la vida espanyola retratada per destacats fotògrafs nacionals i internacionals