Visita el Palau de la Generalitat

Visita el Palau de la Generalitat

El Palau de la Generalitat és l'edifici de la més alta representació de les institucions valencianes i símbol del poble valencià.

Per a visitar el Palau de la Generalitat —en grup o de manera individual— es pot enviar un correu electrònic a protocolo.visitaspalau@gva.es o telefonar al número 963424636 i indicar:

- Nombre total de persones
- Localitat i/o institució, centre, empresa o associació de procedència
- Nom complet de la persona responsable del grup i el seu DNI
- Telèfon, preferiblement mòbil
- Preferència de dates per a la visita 


Les visites guiades es realitzen de dilluns a divendres laborables en horari de matí. L'enviament del correu no suposa la confirmació de disponibilitat en la data sol·licitada fins que des d'aquesta subdirecció es posen en contacte amb la persona sol·licitant.

Les persones amb necessitats especials de mobilitat hauran de comunicar-ho per a facilitar-los l'accés i la realització de la visita.

Els dies de visita s'adjudicaran per ordre de recepció de les peticions, quedant sempre subjectes a les modificacions d'agenda de Presidència.

La visita té una durada aproximada de 30 minuts i es recorren les estades més emblemàtiques del Palau de la Generalitat: el Pati Gòtic, la Sala Daurada Gran, la Sala Daurada Menuda, el Saló de Reis i la Sala de Corts o Sala Nova.

La Subdirecció General d'Organització i Coordinació.