El President

El President

Organismes

Portals

Twitter

Multimedia

Enllaços

Novetats

Relacions amb la UE i l'Estat

Ves enrere Visita a València d'una delegació del Govern Regional de Sachsen-Anhalt (Alemanya). Dies 16 a 18 de novembre de 2022

Visita a València d'una delegació del Govern Regional de Sachsen-Anhalt (Alemanya). Dies 16 a 18 de novembre de 2022

Una Delegació del Govern Regional de Sachsen-Anhalt (Alemanya), encapçalada per la Dra. Henrike Franz, cap del Departament per a la Cooperació Internacional, Protocol, Política de Mitjans i Assumptes de la Unió Europea, del Govern Regional de Sachsen Anhalt (Alemanya) ha visitat València els dies 16 a 18 de novembre.

Van ser rebuts per la directora general de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat, Daría Terradez Salom, i en el marc de les bones relacions existents i estreta col·laboració entre totes dues regions, van mantindre reunions amb diversos departaments: amb Turisme Comunitat Valenciana, destacant l'especial interés suscitat per la bona experiència de la nostra Comunitat en matèria de turisme d'interior, “CreaTurisme”; reunions amb l'IVACE, en el marc de la xarxa europea Enterprise Europe Network (EEN); i trobada amb la secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, amb atenció a l'intercanvi de bones pràctiques en actuacions d'inversió i transició energètica i de suport a Pimes.