El President

El President

Organismes

Portals

Twitter

Seguir a @palauGVA

Multimedia

Enllaços

Novetats

Relacions amb la UE i l'Estat

Ves enrere PRESIDÈNCIA ORGANITZA LA JORNADA D'INFORMACIÓ DEL PROGRAMA ENI CBC MED A TUNIS

PRESIDÈNCIA ORGANITZA LA JORNADA D'INFORMACIÓ DEL PROGRAMA ENI CBC MED A TUNIS

El passat 20 de juliol Presidència de la Generalitat, va organitzar una jornada d'informació del Programa ENI CBC MED a Tunis, que va reunir a prop de 300 participants tant de Tunis com d'altres països del Mediterrani. L'esdeveniment va ser organitzat per l'Antena del Programa ENI CBC MED per al Mediterrani Occidental que acull Presidència (Delegació del Consell per a la Unió Europea i relacions externes).

 

L'esdeveniment va tindre com a finalitat presentar els participants les modalitats de la Primera Convocatòria de Projectes del Programa ENI CBC MED, que es va obrir el passat 18 de juliol per un import total de 84,6 milions d'euros. La convocatòria va dirigida a entitats públiques i privades de 13 països (Xipre, Egipte, Espanya, França, Grècia, Itàlia, Israel, Jordània, Líban, Malta, Palestina, Portugal i Tunis) que hauran d'enviar un proposta de projecte, abans del pròxim 9 de novembre, per a optar a rebre finançament de la Unió Europea. Els projectes tindran una dimensió compresa entre 1 i 3,5 milions d'euros i versaran sobre 11 Prioritats d'Inversió i 4 Objectius Temàtics identificats pel Programa (Desenrotllament Soci-econòmic; Suport a l'Educació, Investigació, Innovació i Desenrotllament Tecnològic; Inclusió Social i Lluita contra la Pobresa; Protecció del Medi Ambient i Canvi Climàtic).

 

Les entitats de la Comunitat Valenciana interessades a presentar un projecte o a participar com a soci en un projecte liderat per una altra entitat mediterrània poden contactar amb l'Antena del Programa ENI CBC MED a València:

 

Vincent Ernoux, 963868173 ernoux_vina@gva.es

 

Joumana Sweiss, 963868172 sweiss_jou@gva.es

 

Per a més informació sobre la Convocatòria de Projectes, també poden consultar la pàgina Web del Programa ENI CBC MED:

 

www.enpicbcmed.eu