El President

El President

Organismes

Portals

Twitter

Seguir a @palauGVA

Multimedia

Enllaços

Novetats

Relacions amb la UE i l'Estat

Ves enrere Participació de la Comunitat Valenciana en el projecte de l'OCDE “Repensar l'Atractivitat Regional”

Participació de la Comunitat Valenciana en el projecte de l'OCDE “Repensar l'Atractivitat Regional”

Els dies 27 a 29 d'abril s'ha organitzat una trobada amb l'OCDE a València, que va durar dos dies, organitzat per la Direcció General de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat, amb la finalitat de participar en un projecte anomenat “Repensar l'Atractivitat Regional”.

El projecte té el suport de DG REGI i s'està duent a terme en 16 regions de 5 països de la UE i té per objectiu fer costat als prenedors de decisions a repensar les polítiques de desenvolupament territorial en el nou entorn global per a un desenvolupament inclusiu i sostenible.

En aquestes sessions van intervindre els consellers Rafael Climent González, Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball; Vicent Soler Marco, Conseller d'Hisenda i Model Econòmic i Carolina Pascual Lobos, Consellera d'Innovació, Ciència, Universitats i Societat Digital.

També van intervindre actors públics i privats a nivell regional i local, i es van organitzar 3 taules per a discutir estratègies i la seua posada en funcionament amb la finalitat d'atraure inversors estrangers i enfortir les exportacions; atraure i retindre talent i atraure visitants.