El President

El President

Organismes

Portals

Twitter

Seguir a @palauGVA

Multimedia

Enllaços

Novetats

Relacions amb la UE i l'Estat

Ves enrere NOU BUTLLETÍ NEXTGVA

NOU BUTLLETÍ NEXTGVA

Europe Direct Comunitat Valenciana en col·laboració amb la Direcció General de Coordinació de l'Acció del Govern acaba d'elaborar el primer número del butlletí Next-GVA.

Aquesta publicació pretén informar sobre les convocatòries, els programes i projectes sorgits en la Comunitat Valenciana després de la creació de l'instrument de recuperació, NEXT GENERATION EU, amb el qual es pretén donar una resposta europea enfront de les conseqüències econòmiques i socials de la pandèmia.

NextGenerationEU és un instrument temporal concebut per a impulsar la recuperació i ajudar a reconstruir l'Europa posterior a la COVID-19. A través del Mecanisme Europeu de Recuperació i Resiliència, que compta amb 672.500 milions d'euros en préstecs i subvencions, està previst donar suport a les reformes i inversions empreses pels països de la UE.

A Espanya l'einaprimordialper al desenvolupament de part dels fons europeus de recuperacióNextGeneration és el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliènciaque suposaun impuls econòmic de quasi 70.000 milions deeurosper al període 2021-2026.

En la Comunitat Valenciana els fons s'articulen en aplicació de l'Estratègia Valenciana per a la Recuperació, la finalitat de la qual és aprofitar la recuperació i el creixement econòmic després de la pandèmia Covid-19 per a impulsar canvis estructurals que permeten modernitzar el conjunt del teixit productiu valencià i el sector públic.

Subscripció al butlletí NEXTGVA