Organismes

Portals

Novetats

Representació davant la Unió Europea i les Comunitats Autònomes

Ves enrere La secretària autonòmica per a la UE i Relacions Externes s’ha reunit amb la cònsol general dels Estats Units a Madrid

La secretària autonòmica per a la UE i Relacions Externes s’ha reunit amb la cònsol general dels Estats Units a Madrid

La secretària autonòmica per a la Unió Europea i Relacions Externes, Carolina Punset, s’ha reunit amb la cònsol general dels EUA a Madrid, Berenice Mariscal. A la reunió també han assistit la nova agent consular dels EUA a València, Katherine Matles, i la seua adjunta, María Teresa Backman.

La reunió forma part dels contactes per a estretir les relacions amb els departaments comercial i cultural de l’ambaixada estatunidenca. En aquest context, Carolina Punset ha informat que se celebrarà pròximament una nova trobada per a abordar iniciatives de col·laboració en aquests dos àmbits.

La secretària autonòmica ha destacat l’activitat que desenvolupa la representació diplomàtica estatunidenca en el territori valencià, i específicament s’ha referit a la col·laboració de l’ambaixada amb la Universitat Politècnica de València, fruit de la qual la UPV compta amb l’“únic centre” a Espanya d’American Space

Punset ha destacat que es tracta d’un centre que realitza nombroses activitats en anglés per a tots els públics i especialment per a l’infantil i el juvenil, com ara teatre, exposicions i tallers, d’accés lliure i gratuït.