Organismes

Portals

Twitter

Seguir a @palauGVA

Multimedia

Enllaços

Novetats

LA DIRECTORA GENERAL DE RELACIONS AMB LA UNIÓ EUROPEA I L'ESTAT PARTICIPA EN LA REUNIÓ ANUAL DE L'ASSEMBLEA DE REGIONS EUROPEES

Relacions amb la UE i l'Estat

LA DIRECTORA GENERAL DE RELACIONS AMB LA UNIÓ EUROPEA I L'ESTAT PARTICIPA EN LA REUNIÓ ANUAL DE L'ASSEMBLEA DE REGIONS EUROPEES

L'Assemblea de Regions Europees es reuneix telemàticament per a aprovar, entre altres documents, el seu pla d'acció per a 2021
Es ratificarà la pertinença de la Comunitat Valenciana al buró polític de l'Assemblea
La directora general de relacions amb la Unió Europea i l'Estat, Daría Terrádez, participa en la reunió anual de l'Assemblea de Regions Europees (ARE) de 2020, que tindrà lloc el dijous 19 de novembre. El mateix dia es ratificarà la pertinença de la Comunitat Valenciana al seu buró polític, de la qual ja és membre.
 
En aquesta reunió s'aprovaran tant el pla d'acció per a 2021 com les noves modificacions en l'organització de la nova Assemblea, que s'estructurarà en grups de treball temàtics més especialitzats i enfocats a les noves prioritats europees.
 
D'aquesta manera, segons Terrádez, "serà més fàcil poder defensar les posicions polítiques de la Comunitat i traslladar a tots els departaments afectats les actuacions que es duguen a terme".
 
"Les regions han de ser part essencial de l'engranatge en la recuperació d'Europa i la participació i cooperació és un dels elements clau", ha assegurat Terrádez.
 
En la sessió anual del pròxim dijous es preveu aprovar dos documents polítics: un d'ells sobre digitalització i el seu paper fonamental en la recuperació d'Europa i el segon sobre la importància de la participació de les regions en l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.
 
La ARE és la xarxa independent de regions més gran d'Europa, que reuneix territoris de 35 països, des de Noruega fins a Turquia i des de Rússia fins a Portugal.
 
Més informació: consultar ací