Novetats

Relacions amb la UE i l'Estat

Ves enrere LA DG DE RELACIONS AMB LA UE, REGINA LAGUNA, REP A 42 JOVES DE 8 PAÏSOS DE LA UE

LA DG DE RELACIONS AMB LA UE, REGINA LAGUNA, REP A 42 JOVES DE 8 PAÏSOS DE LA UE

El dilluns passat, 7 de setembre, un grup de 42 xics i xiques procedents de 8 països de la Unió Europea han sigut rebuts per la Directora General de Relacions amb la Unió Europea, Regina Laguna, per a discutir sobre emprenditoria social, ciutadania europea i visió de futur per a Europa. Tots ells formen part d'un projecte europeu Erasmus+ Joventut, un intercanvi juvenil internacional que gira entorn de la imprenditoria social, i l'intercanvi d'experiències entre joves europeus, organitzat per l'associació intercultural europea GoEurope.

 

Durant la reunió, Regina va senyalar la importància de la identitat cultural pròpia i la diversitat dins del context europeu. En una conversa informal, els joves i la Directora General han compartit experiències sobre emprenditoria juvenil, així com han compartit impressions sobre l'actual crisi, i una possible visió de futur.

Els joves també han pogut visitar l'oficina d'Europe Direct València, que forma part de la xarxa europea d'informació al ciutadà sobre la Unió Europea.