Organismes

Portals

Twitter

Seguir a @palauGVA

Multimedia

Enllaços

Novetats

« Ves enrere

LA COMISSIÓ EUROPEA INCLOU REGHUB EN LA PLATAFORMA F4F (Fit for future)

Relacions amb la UE i l'Estat

LA COMISSIÓ EUROPEA INCLOU REGHUB EN LA PLATAFORMA F4F (Fit for future)

La plataforma *Fit *for *Future estarà composta per un grup d'experts d'alt nivell que ajudarà a la Comissió en els seus esforços per simplificar les lleis de la UE i reduir els costos innecessaris relacionats, examinant si les lleis existents poden aconseguir els seus objectius de manera eficient a mesura que s'aborden nous desafiaments com la digitalització.
 
 
 
Varis seran els components d'aquesta plataforma, a la qual es va associar la Xarxa de Centres Regionals Reg Hub, del Comité de les Regions, a la qual la Generalitat pertany des del començament de la seua marxa en 2018. Aquest projecte va triar a 20 regions de tota Europa, entre elles la Comunitat Valenciana, per a fomentar la participació de les administracions locals i regionals en l'elaboració de la legislació de la UE.
 
Així, Reghub permet la recollida de dades per a potenciar a mitjà termini millores en la legislació de la UE. Vàries han sigut les temàtiques que s'han tractat fins ara: contractació pública, qualitat de l'aire, salut, PAC, entre altres…
 
Des de la Secretaria Autonòmica per a la Unió Europea i Relacions Externes s'ha acollit amb satisfacció la inclusió de RegHub dins de la plataforma Fit for Future, ja que ha sigut un reconeixement del treball que es realitza durant any i mig per part de la nostra Comunitat.

 

Més informació:

 

-Comité de les Regions

 

 Fit for Future platform