Novetats

Relacions amb la UE i l'Estat

Ves enrere JORNADA EUROPEA DE LA COOPERACIÓ, 21 DE SETEMBRE

JORNADA EUROPEA DE LA COOPERACIÓ, 21 DE SETEMBRE


Què és el dia europeu de la Cooperació?

Després de l'èxit collit en edicions anteriors, la Unió Europea celebrarà per quart any consecutiu el European Cooperation Day (Dia Europeu de la Cooperació) una ocasió única d'elogiar els beneficis de les accions conjuntes a través de les fronteres.

Sota el lema "Sharing borders, growing closer" (Compartint fronteres, creixent units), dotzenes de conferències, esdeveniments, concerts, concursos tindran lloc al llarg de tota Europa i els seus països veïns el 21 de setembre, celebrant els assoliments de la cooperació territorial en les nostres regions i ciutats.

 

La Cooperació en el cor del Mediterrani - València, 21 de setembre del 2015

El Programa Europeu de Cooperació Transfronterera ENPI Conca Mediterrània participarà el dia de la Cooperació Europea amb l'esdeveniment "La Cooperació en el cor del Mediterrani", organitzat per a l'Antena de València del Programa, de la qual la Generalitat Valenciana és institució d'acolliment. L'esdeveniment tindrà lloc el 21 de setembre en el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

El dia començarà amb una conferència-debat sobre els beneficis de la cooperació en li Mediterrani, a través de la presentació de quatre projectes amb la participació de valencians (Custom med, Medneta, Sustexnet i Water Drop) , una ocasió única de començar a reflexionar sobre futures idees de projectes. A la conferència de mig dia li seguirà un concert d'una orquestra de joves de l'IES "José Rodrigo Botet", acompanyada d'un aperitiu en el claustre de la Universitat. (punxe ací per al programa complet).

Per a inscriure's en l'esdeveniment, punxe aquest enllaç.