Organismes

Portals

Novetats

Representació davant la Unió Europea i les Comunitats Autònomes

Ves enrere JOAN CALABUIG HA PARTICIPAT EN LA TROBADA AMB JOVES PRESIDIDA PEL SECRETARI GENERAL DE NACIONS UNIDES

JOAN CALABUIG HA PARTICIPAT EN LA TROBADA AMB JOVES PRESIDIDA PEL SECRETARI GENERAL DE NACIONS UNIDES

El secretari autonòmic per a la Unió Europea i Relacions Externes, Joan Calabuig, ha participat en una trobada amb joves, presidit pel secretari general de Nacions Unides, Antonio Guterres, i celebrat en el Palau de les Arts Reina Sofia.

L'acte, en el qual també ha participat la ministra d'Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació, Arancha González Laya, ha consistit en un diàleg entre el secretari general de l'ONU i una vintena de joves sobre els reptes i oportunitats actuals i la labor de Nacions Unides en l'àmbit de la joventut.

En concret, s'ha debatut sobre el paper dels joves enfront de la pandèmia, l'impuls de la protecció ambiental, la lluita contra la desigualtat, els drets humans i la igualtat de gènere, la formació, l'ocupació digna o l'impacte de la revolució digital.

Cal destacar que aquesta trobada s'emmarca en els actes organitzats per l'ONU a València, coincidint amb la celebració del desé aniversari del Centre de Nacions Unides de Tecnologia de la Informació i Comunicacions de València (UNICTF-V) situat a Quart de Poblet.