Organismes

Portals

Novetats

Representació davant la Unió Europea i les Comunitats Autònomes

Ves enrere ENI CBC MED ORGANITZA EL SEMINARI WEB: Dones emprenedores: un actiu essencial per a aconseguir la igualtat de gènere real al Mediterrani.

ENI CBC MED ORGANITZA EL SEMINARI WEB: Dones emprenedores: un actiu essencial per a aconseguir la igualtat de gènere real al Mediterrani.

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona celebrat a tot el món el 8 de març de 2021, el Programa ENI CBC Med llança una campanya de comunicació per a destacar la notable contribució de les dones a les relacions euro mediterrànies.
 
La campanya, sota el títol Dones, líders de la cooperació euro mediterrània, es durà a terme mitjançant la difusió en el lloc web del Programa i les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram) d'una sèrie de "postals" digitals representant a dones de tot el Mediterrani com a part activa en la cooperació a nivell institucional, de desenvolupament de projectes i cooperació entre les persones.
 
En el marc d'aquesta campanya se celebrarà un seminari en línia el 8 de març (11.00 a 13.00 CET) 100% dirigit per dones sobre sota la temàtica Dones emprenedores: un actiu essencial per a aconseguir una vertadera igualtat de gènere al Mediterrani.
 
L'esdeveniment té com a objectiu debatre sobre les barreres culturals, financeres i legals que encara existeixen, perquè les dones expressen plenament el seu potencial en el sector empresarial i com aquestes barreres poden eliminar-se de manera efectiva per a impulsar el seu esperit empresarial, augmentar les seues oportunitats en llocs de responsabilitat i facilitar l'accés al crèdit.
 
Per part de la Generalitat assistiran a l'acte Daría Terrádez, directora general de relacions amb la Unió Europea i l'Estat i María Such, directora de l'Institut Valencià de les Dones.
 

Accedeix al programa

Inscripció prèvia i gratuïta