Organismes

Portals

Twitter

Seguir a @palauGVA

Multimedia

Enllaços

Novetats

« Ves enrere

EL SECRETARI AUTONÒMIC PER A LA UE I RELACIONS EXTERNES, JOAN CALABUIG, PARTICIPA EN LA 62ª CARUE

Relacions amb la UE i l'Estat

EL SECRETARI AUTONÒMIC PER A LA UE I RELACIONS EXTERNES, JOAN CALABUIG, PARTICIPA EN LA 62ª CARUE

El 28 de maig a les 16.30 es va celebrar la 62a reunió de la CARUE (la Conferència Sectorial d'Assumptes Relacionats amb la Unió Europea), a través de mitjans telemàtics, com és normal en aquests temps de pandèmia. Assisteix per part de la Generalitat, el Secretari Autonòmic per a la Unió Europea i Relacions Externes, Joan Calabuig.
 
La LXII CARUE, inicialment prevista per a el mes de març passat però que va haver de suspendre's a causa del*coronavirus, va comptar amb la participació de representants de les comunitats i ciutats autònomes i de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.
 
El tema transversal dins de l'ordre del dia va ser l'anàlisi de les prioritats de la política econòmica d'Espanya en el marc de la Unió Europea en l'actual conjuntura, la situació de la UE enfront de la COVID-19 i les mesures de coordinació i cogovernança impulsades davant la pandèmia.
 
Per a això es va comptar amb la participació de la Vicepresidenta Tercera i Ministra d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, la Ministra d'Afers exteriors, Assumptes Europeus i Cooperació, Arancha González Laya, i la de la Ministra de Funció Pública i Política Territorial, Carolina Darias.