El President

El President

Organismes

Portals

Twitter

Multimedia

Enllaços

Novetats

Relacions amb la UE i l'Estat

Ves enrere El secretari autonòmic per a la Unió Europea i Relacions Externes, Joan Calabuig, es reuneix amb el nou ambaixador dels Països Baixos a Espanya

El secretari autonòmic per a la Unió Europea i Relacions Externes, Joan Calabuig, es reuneix amb el nou ambaixador dels Països Baixos a Espanya

El secretari autonòmic per a la Unió Europea i Relacions Externes, Joan Calabuig, s'ha reunit, en el Palau de la Generalitat, amb el nou ambaixador dels Països Baixos a Espanya, Roel Nieuwenkamp.

Després del seu recent nomenament, aquesta reunió s'emmarca en una primera presa de contacte entre ambaixador i la Generalitat. 

Durant la trobada amb el secretari autonòmic, l'ambaixador Roel Nieuwenkamp ha destacat l'"espectacular creixement" de les relacions entre els Països Baixos i la Comunitat Valenciana en les últimes dècades. 

Així mateix, ha posat en relleu el gran creixement del turisme holandés, les importants relacions comercials i de productes agroalimentaris, així com la creixent presència d'empreses dels Països Baixos en la Comunitat i el creixement de la connectivitat aèria amb els aeroports valencians. 

També ha subratllat les positives condicions que reuneix la Comunitat Valenciana per a les inversions i les empreses holandeses i l'ambient constructiu de col·laboració públic-privada.

En aquest context, el secretari autonòmic ha anunciat una pròxima reunió entre l'ambaixador i el President de la Generalitat, Ximo Puig, per a abordar noves oportunitats de col·laboració entre la Comunitat i els Països Baixos.