El President

El President

Organismes

Portals

Twitter

Multimedia

Enllaços

Novetats

Relacions amb la UE i l'Estat

Ves enrere El secretari autonòmic per a la UE i Relacions Externes s'ha reunit amb representants dels consolats de Bolívia, Colòmbia i Hondures

El secretari autonòmic per a la UE i Relacions Externes s'ha reunit amb representants dels consolats de Bolívia, Colòmbia i Hondures

El secretari autonòmic per a la Unió Europea i Relacions Externes, Joan Calabuig, s'ha reunit amb representants dels consolats de Bolívia, Colòmbia i Hondures.

A la trobada han assistit la cònsol de Bolívia, Nely Mamany, la cònsol de Colòmbia, Gillian Maghmud, i la directora de Migració i Cooperació del Consolat d'Hondures, Sandra Funez. 

Joan Calabuig ha destacat que durant la reunió s'ha abordat la situació de la població migrant d'aquests països en la Comunitat Valenciana ja que es tracta de “comunitats importants, en alguns casos amb una presència creixent de les seues connacionales en el nostre territori”. 

Així mateix, s'ha abordat la seua integració “en la nostra comunitat, tant des del punt de vista social com referent a la formació professional o l'accés a l'habitatge” ha afegit el secretari autonòmic per a la UE i Relacions Externes.