Organismes

Portals

Twitter

Seguir a @palauGVA

Multimedia

Enllaços

Novetats

« Ves enrere

CONVOCATÒRIA DE PROJECTES DE CAPITALITZACIÓ ENI CBC MED

Relacions amb la UE i l'Estat

CONVOCATÒRIA DE PROJECTES DE CAPITALITZACIÓ ENI CBC MED

La Direcció General de Relacions amb la UE i l'Estat i l'oficina d'Europe Direct Comunitat Valenciana, organitza el Webinar "Convocatòria de projectes de capitalització ENI CBC MED", que tindrà lloc el dimecres 3 de juny a les 12 hores.

L'objectiu de la sessió, que durarà dos hores, és d'informar a les entitats interessades en presentar projectes sobre els criteris de participació i preparació de les propostes, tant per a coordinadors com per a socis. Desprès de les presentacions, hi haurà un torn de preguntes.

El Programa ENI CBC MED té una Antena a València, la missió de la qual és acompanyar a les entitats del Mediterrani occidental perquè puguen beneficiar-se dels fons que la UE posa a la seua disposició a través de l'Instrument Europeu de Veïnatge.

Per a tots els interessats en presentar projectes en la convocatòria de capitalització, el termini del qual és el 28 de juliol de 2020, aquest és un Webinar que no vos podeu perdre.

Per a més informació sobre la convocatòria de projectes de capitalització ENI CBC MED, els interessats podran visitar la pàgina web del Programa www.enicbcmed.eu  . NO dubteu en fer difusió a aquesta convocatòria.

Per a connectar-vos al Webinar del dia 3 de juny, és imprescindible registrar-vos en:

https://europedirect.gva.es/es/formulari-inscripcio-jornada