Organismes

Portals

Novetats

Representació davant la Unió Europea i les Comunitats Autònomes

Ves enrere CONFERÈNCIA FUTUR D'EUROPA: LA GENERALITAT VALENCIANA ORGANITZARÀ AMB EL SUPORT DEL COMITÉ DE LES REGIONS PANELLS CIUTADANS

CONFERÈNCIA FUTUR D'EUROPA: LA GENERALITAT VALENCIANA ORGANITZARÀ AMB EL SUPORT DEL COMITÉ DE LES REGIONS PANELLS CIUTADANS

La Generalitat Valenciana ha sigut seleccionada pel Comité de les Regions per a organitzar, amb el seu suport i en el marc d'un projecte amb la Fundació Berteslmann, diversos panells en els quals els ciutadans de la Comunitat Valenciana debatran i proposaran idees a la Conferència Futur d'Europa.

La Conferència sobre el Futur d'Europa es va obrir el passat 9 de maig i aspira a donar un impuls a la Unió Europea reflectint les aspiracions dels seus ciutadans, les propostes dels quals, fruit d'esdeveniments i reflectides en la plataforma multilingüe hauran de ser tingudes en compte de manera determinant.

Els panells s'organitzaran en Alacant, Castelló i València i versaran sobre temes com la Política Industrial i les seues implicacions socials, Salut i Turisme sostenible. A ells es convidarà a participar a ciutadans aspirant-se a la màxima diversitat. Per a la seua organització, a més d'en el punt d'informació Europe Direct Comunitat Valenciana, es comptarà amb la col·laboració altres institucions.

Más información sobre la Conferencia sobre el Futuro de Europa.