Organismes

Portals

Novetats

Representació davant la Unió Europea i les Comunitats Autònomes

Ves enrere BEQUES COL·EGI D’ EUROPA CURS 2024 - 2025

BEQUES COL·EGI D’ EUROPA CURS 2024 - 2025

 


 

Applications for the 2024/2025 academic year are open!
Don't miss your chance to join the oldest and most prestigious postgraduate institute of European studies! Applications for all our programmes for the next academic year are open until January 16 2024. 
Our admissions and student affairs offices are organising live chats to support applicants in the process;
don't miss out!

BEQUES COL·EGI D’ EUROPA CURS 2024 - 2025

La Direcció General de Relacions amb la Unió Europea, l'Estat i Acció Exterior publica en el DOGV, durant el primer trimestre de cada any, la resolució de convocatòria de beques per a la realització d'estudis de postgrau en el Col·legi d'Europa per al curs acadèmic següent.

Un dels requisits que s’exigeix, d’acord amb el Decret 9/2017, de 5 de juny, del president de la Generalitat, pel qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de beques per a la realització d'estudis de postgrau en el Col·legi d'Europa, és "haver sigut preseleccionada per al programa objecte de les beques pel Col·legi d'Europa, d'acord amb els criteris de selecció establits per aquest Col·legi."

El termini de matrícula online en el Col·legi d’Europa per al curs acadèmic 2024 - 2025 es troba actualment obert, fins al 16 de gener de 2024.

Per tal, totes les persones interesades en participar en estes beques, deuran dirigir-se al Col·legi d'Europa, https://www.coleurope.eu/admission, a fi de formalitzar prèviament la seua matrícula, i ser preseleccionades per al programa que sol·liciten.

Sense aquest requisit, no podran ser admeses en la convocatòria de concessió de les beques.