Organismes

Portals

Twitter

Seguir a @palauGVA

Multimedia

Enllaços

Novetats

« Ves enrere

APORTACIONS A LA PLATAFORMA #WESTANDTOGETHER DEL COMITÉ DE LAS REGIONES.

Relacions amb la UE i l'Estat

APORTACIONS A LA PLATAFORMA #WESTANDTOGETHER DEL COMITÉ DE LAS REGIONES.

 

El Comité de les Regions és el punt de referència entre la Unió Europea i els seus governs locals i regionals. En l'actual crisi, està treballant per a ajudar, informar, involucrar i representar regions i ciutats compartint notícies i informació a través de la plataforma d'intercanvi Covid-19.

Des d'esta plataforma s'estan publicant històries, solucions i respostes de membres, organismes locals i regionals i socis que enfronten desafiaments similars.

Estes contribucions proporcionen una visió de la realitat sobre el terreny de les mesures de la UE per a lluitar contra la pandèmia i poden servir com a evidència per a millorar les polítiques de la UE basades en les experiències a nivell local i regional.

En la Comunitat Valenciana cal destacar la carta del President de la Generalitat a tots els membres del Comitè de les Regions

Pots consultar totes les contribucions en el següent enllaç: https://cor.europa.eu/en/regions?view=stories, en el qual s' obri un mapa interactiu con consultar les constribucions de la Comunitat Valenciana.