El President

El President

Organismes

Portals

Twitter

Seguir a @palauGVA

Multimedia

Enllaços

Novetats

Relacions amb la UE i l'Estat

Ves enrere Acte ENI CBC Med

Acte ENI CBC Med

El programa europeu ENI CBC Med organitza un acte per a presentar la primera convocatòria de propostes, de 84,6 M €, per a finançar projectes de cooperació transfronterera en el Mediterrani.

El 15 de juny de 2017, el Programa ENI CBC Med "Conca del Mar Mediterrani", en col·laboració amb el Ministeri d'Assumptes Exteriors i Cooperació i el Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, farà aquest acte informatiu en el Centre Cultural La Nau - Universitat de València, en horari de 9.00 a 15.30 hores. L'acte està organitzat per Antena per al Mediterrani Occidental, acollida per la Generalitat Valenciana.

La finalitat de la sessió és presentar les principals característiques de la primera convocatòria de projectes estàndard, resoldre dubtes concrets i proporcionar informació clau sobre com dissenyar propostes de qualitat.

La convocatòria, prevista per a finals de juny, té per objecte finançar projectes de cooperació transfronterera en els següents àmbits d'intervenció:

Desenvolupament d'empreses i PIMES;

Educació, investigació, desenvolupament tecnològic i innovació;

Inclusió social i lluita contra la pobresa;

Protecció del medi ambient, adaptació i mitigació del canvi climàtic.

Les propostes de projectes, l'import de les quals oscil·la d'1 a 3,5 M €, poden ser presentades per consorcis que representen almenys a tres països participants diferents*, entre ells un país mediterrani de la UE i un país soci mediterrani. La contribució de la Unió Europea cobreix fins a un 90% dels costos subvencionables d'un projecte.

La directora general de Relacions amb l'Estat i la Unió Europea, Daría Terrádez, anima a la participació d'entitats educatives, d'investigació, associacions empresarials i sense ànim de lucre, de les 8 regions espanyoles incloses en aquest programa europeu (mediterrànies i limítrofs), ja que els resultats dels projectes realitzats en l'anterior programa han sigut molt positius, tant en intercanvi de bones pràctiques com en millores en els processos productius, en la prestació de serveis o en l'atenció del medi ambient.

*Aquells que s'han adherit al Programa en el moment del llançament de la convocatòria: Xipre, França, Grècia, Itàlia, Malta, Portugal, Espanya, Egipte, Israel, Jordània, Líban, Palestina, Tunis.

Es pot sol·licitar una invitació a l'esdeveniment per mitjà de correu electrònic a qualsevol de les dues persones de contacte.

Per a més informació sobre la convocatòria de propostes, es pot visitar la pàgina lloc web del Programa: www.enicbcmed.eu

El programa ENI CBC Med és una iniciativa multilateral per a la cooperació transfronterera (CBC) en l'àrea mediterrània. El Programa compta amb un pressupost de 209 M € per al període 2014-2020, i està finançat per la Unió Europea en el marc de l'Instrument Europeu de Veïnat (ENI). El seu objectiu és finançar projectes de cooperació que aborden els principals reptes per a aconseguir una àrea mediterrània més competitiva, innovadora, inclusiva i sostenible. És gestionat per la Regió Autònoma de Sardenya, designada pels països participants.

Persones de contacte

Encarna Mahiques Miret

Generalitat Valenciana - Presidència

Cap del Servei de Relacions amb l'Estat, Comunitats Autònomes i Acció Exterior

Telèfon: (34)963868170

mahiques_enc@gva.es

Martin Heibel

Responsable de Comunicació

Programa ENI CBC Med

Regió Autònoma de Sardenya

Tel.: +39 070.606.2482

mheibel@regione.sardegna.it