Notícies i nous materials

Ves enrere Ximo Puig insta a “derrocar murs i frenar injustícies” per a assolir una societat igualitària “més justa, lliure i solidària”

Ximo Puig insta a “derrocar murs i frenar injustícies” per a assolir una societat igualitària “més justa, lliure i solidària”

València.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit a l’acte de commemoració del vinté aniversari de l’Associació d’Empresàries i Professionals de València (EVAP), en el qual ha advocat per “derrocar murs i frenar injustícies” per a assolir una societat igualitària “més justa, lliure i solidària”.

En el transcurs de l’acte, el president ha agraït la tasca realitzada per EVAP durant els vint anys d’existència per a visibilitzar les dones i reduir la desigualtat en l’àmbit empresarial. Així mateix, ha destacat que aquesta entitat constitueix una de les organitzacions empresarials de dones més importants de tot el país, a la qual ha animat a continuar treballant com ho ha fet durant els últims 20 anys per “impregnar d’igualtat tota la societat”.

El cap del Consell ha assegurat que malgrat les dades esperançadores com ara la taxa d’emprenedoria femenina de 2021, que va superar per primera vegada en la història la masculina, el 35 % de les dones no es creuen capaces d’emprendre amb èxit, encara que compten amb la formació, les qualitats i la capacitat necessàries.

Per això, ha destacat la necessitat de continuar comptant amb entitats com EVAP per a “teixir xarxes de suport, obrir noves vies i consolidar referents compartits, de dones empresàries, professionals i protagonistes del nostre temps”.