Notícies i nous materials

Ves enrere Ximo Puig reivindica el lideratge de les persones joves en la resposta al gran desafiament de la crisi climàtica i a la lluita en favor de la igualtat

Ximo Puig reivindica el lideratge de les persones joves en la resposta al gran desafiament de la crisi climàtica i a la lluita en favor de la igualtat

Any Europeu de la Joventut

València.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha reivindicat el lideratge de les persones joves en la resposta al gran desafiament de la crisi climàtica i de la lluita en favor de la igualtat entre dones i homes. 

Puig ha assistit a l'obertura del Congrés de Joventut Polítiques PostZ, organitzat per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), que se celebra aquesta setmana en el Complex Esportiu-Cultural Petxina de València. 

El responsable del Consell ha convidat a mirar cap al futur "en clau d'esperança" i ha subratllat que "el millor que li ha passat al segle XXI és la revolució feminista i la revolució contra el canvi climàtic, les quals han sigut protagonitzades pels joves".

Puig ha indicat també que "la política és l'única manera d'aconseguir una societat més justa, solidària i plural", i ha subratllat que les persones joves hi han de tindre un lloc predominant, perquè, sense la seua mirada, la societat es queda "sense objectius ni horitzó".

El congrés, que es du a terme dins de l'Any Europeu de la Joventut, se celebra des d'aquest dilluns i fins dimecres, 16 de novembre, i hi participen joves i representants de la política per a analitzar els reptes als quals s'enfronta la generació PostZ, i per a debatre com afrontar les seues necessitats des de les polítiques públiques.