Nota de prensa

Turisme Comunitat Valenciana elabora nous catàlegs B2B amb 281 experiències turístiques per a incentivar les reserves del Bo Viatge

14/01/2022
Turisme Comunitat Valenciana elabora nous catàlegs B2B amb 281 experiències turístiques per a incentivar les reserves del Bo Viatge

- S'han impulsat dos catàlegs, un enfocat per productes i un altre per destinacions, en el qual ha participat un total de 141 empreses
- L'objectiu és impulsar, de cara a aquesta edició del 'Bo Viatge 2022', la comercialització de l'oferta de base experiencial de les empreses adherides al programa CreaTurismeTurisme Comunitat Valenciana ha elaborat nous catàlegs d'experiències turístiques B2B dirigits a agents de viatge i operadors del sector, amb l'objectiu d'impulsar la promoció del teixit empresarial turístic valencià, coincidint amb l'inici de les primeres reserves del primer període del 'Bo Viatge 2022', que s'iniciaran el pròxim dilluns 17 de gener.

Es tracta d'una eina promocional que pretén impulsar la comercialització de l'oferta de base experiencial de les empreses i les entitats adherides al programa CreaTurisme, l'estratègia de la Generalitat per a desenvolupar iniciatives de producte turístic altament especialitzat.

Concretament, Turisme ha elaborat dos catàlegs, un enfocat per productes i un altre per destinacions, que inclouen un total de 281 experiències i en els quals han participat 141 empreses de CreaTurisme.

Les experiències turístiques s'inclouen dins dels 19 productes que componen cada una de les tres línies d'actuació estratègica que conformen aquest programa (turisme cultural, turisme actiu i turisme natural i rural).

Aquestes xifres demostren que la Comunitat compta amb una indústria turística dinàmica i proactiva que treballa en sintonia amb l'Administració pública aprofitant les iniciatives i els instruments que se li ofereixen des d'aquesta, segons responsables de Turisme.

Seminari per a més de 100 agències de viatge

Aquest divendres, Turisme Comunitat Valenciana ha presentat aquesta iniciativa a través d'un seminari web informatiu en el qual han participat més de 100 agències de viatges integrants del programa CreaTurisme.

Aquest esdeveniment ha comptat amb la participació de tècnics de Turisme Comunitat Valenciana, i té com a objectiu que els operadors turístics assistents es familiaritzen amb el variat dossier de productes atractius que presenten les empreses de CreaTurisme.

A partir d'aquests nous informes es pretén estimular la creació de sinergies i acords comercials que permeten la col·laboració entre intermediaris turístics i empreses, i ajudar els agents participants a impulsar la comercialització dels seus serveis.

Així mateix, cal assenyalar que aquests dos nous catàlegs d'experiències turístiques B2B, s'utilitzaran en futures accions promocionals en les quals participe Turisme Comunitat Valenciana com ara fires, workshops i presentacions de destinació d'àmbit nacional i internacional. D'aquesta manera, es preveu donar visibilitat a l'oferta de productes i recursos turístics de la nostra regió, i situar-la com una destinació líder en el panorama internacional.

Novetats del 'Bo Viatge 2022'

El programa 'Bo Viatge 2022' presenta condicions diferents per a les persones sol·licitants, que poden triar entre una estada curta amb un mínim de dues nits consecutives, i optar per un 50 % de descompte de fins a 400 euros, o una estada llarga, amb un mínim de 5 nits consecutives, que optarien a un 60 % de descompte de fins a 600 euros.

Durant l'any 2021, prop de 120.000 persones van viatjar amb el 'Bo Viatge' i més de 1.500 agències de viatges i allotjaments turístics van formar part d'aquest programa, dades que mostren l'efectivitat d'aquest instrument per a donar suport a la reactivació d'una indústria turística castigada per la pandèmia. Per a aquest 2022 es preveu el mateix bon resultat que durant la primera edició.